Twijnstraat 17, Brugge , België
+32 476 70 06 02
info@ddk.be

Huisregels

Deze huisregels maken onlosmakelijk deel uit van deze Algemene voorwaarden. Wij verwachten dat alle gasten zich aan deze regels houden, hiervan kennis hebben en deze te aanvaarden op het moment van boeken of tijdens zijn of haar verblijf. Elke inbreuk hierop kan aanleiding geven tot vergoedingen of boeten.

Wij verwachten dat de gasten zich aan de volgende huisregels houden:

1. de gast  dienen zich op ieder moment op een redelijke en verantwoorde manier te gedragen zonder dat dit enige last veroorzaakt voor de buren of andere gasten. Het niet houden aan deze regel kan aanleiding geven tot een vervroegd gedwongen vertrek zonder enige financiële compensatie.

2. Roken (tabak, e-sigaret, …) en het bezit en het gebruik van iedere vorm van drugs en verdovende middelen in ‘De Drie Koningen’ is verboden. Zelfs roken in het appartment met een open venster, op de vensterbank of op de bovengrondse terrassen is niet toegelaten en zou de aanwezige rookmelders kunnen activeren. Het niet houden aan dit rookverbod kan aanleiding geven tot een vervroegd gedwongen vertrek zonder enige financiële compensatie.

3. De appartementen mogen enkel gebruikt worden door de gast (en zijn gezelschap). Laat de gast toch extra personen in de appartementen overnachten dan rekenen wij een extra aan van 150 € per persoon per nacht.

4. De gast is gehouden tot vergoeding van iedere schade of verlies veroorzaakt aan de appartementen. Deze schade of het verlies begroot zich op ieder redelijk bedrag waarmee deze schade of verlies kan hersteld worden, inclusief de kosten van de opkuis of de vervanging van goederen die tot het appartement behoren.

5. Dieren zijn niet toegelaten. Elke inbreuk geeft aanleiding tot een vervroegd gedwongen vertrek zonder enige financiële compensatie.

6. In de appartementen zijn alle (veiligheids-)inrichtingen (brandblusapparaten, brandhaspels, meldknoppen,…) aanwezig conform de overheidsreglementeringen. De gast mag deze inrichtingen niet gebruiken voor oneigenlijk gebruik. Dit geeft aanleiding tot een extra aanrekening van 500 euro, evenals de vergoeding van de aangerichte schade.

7. Het gebruik van eigen beddengoed, slaapzakken, opblaasbare matrassen is strikt verboden.

8. Als gast draag je zorg voor het gehuurde verblijf met inbegrip van alle keukengerei, inrichting, meubels, uitrusting en apparatuur. De bezoeker laat alles in een goede en nette staat achter aan het einde van het verblijf. De gast verplaatst geen meubels.

9. De gast sluit alle ramen van het appartement vanaf 22:00 uur.  Ook als de gast niet aanwezig is tijdens zijn verblijf, sluit de gast alle ramen en deuren van het appartement. Alle schade veroorzaakt door regen en wind ingevolge nalatigheid hiervan, kunnen wij verhalen op de gast.

10. Het zwembad mag alleen gebruikt worden tussen 10:00 uur ‘s morgens en 19:00 uur ‘s avonds. Duiken in het bad is niet toegelaten. De regels voor het gebruik staan opgesoms aan het zwembad.