Twijnstraat 17, Brugge , België
+32 476 70 06 02
info@ddk.be

Bierproeverij

Belgen zijn trots op hun bieren

Vandaag brouwen 300 Belgische brouwerijen meer dan 1.500 verschillende bieren. Nergens vind je meer bierstijlen en brouwprocessen samen in één land. Belgen mogen daar best trots op zijn.
Ben je evenwel niet vertrouwd met Belgische bieren, dan is het tijd voor een introductie in onze rijke biercultuur. En hoe kan je dit beter doen dan met een bierproeverij onder vrienden of collega’s op een unieke locatie?

Bierproeverij ‘Vergulde Fontein’

Het scenario is eenvoudig. Gedurende 2 uur exploreren we de verschillende bierstijlen in België en gaan we op zoek naar het bier die bij jou past. We doen dit aan de hand van streekbieren of bieren met een sterk verhaal. Telkens geeft gastheer Nico toelichting over het brouwproces en haar verbondenheid met de geschiedenis van Brugge en/of België.
Een uitstekende formule om met vrienden, familie of collega’s een dagje Brugge op een unieke locatie af te sluiten of een fijne avond te starten.

Wat we doen

We proeven max 10 bieren (10-15 cl): oud bruin, hoppige bieren, saisons, lambiek en geuze, fruitbieren, tripels, abdijbieren en trappist, quadrupel bieren.
Selectie op basis van de interesses van de bezoekers.

Voorwaarden

Min 4 pers – Max 15 pers
Duur : 2 uur.
Tijdstip : op afspraak, maar bij voorkeur tussen 18:00 en 20:00 uur.
Taal: Nederlands en/of Engels

Prijzen

€ 35,00 pp
Groepen vanaf 8 personen : € 25,00 pp
(inclusief kleine apetizers en brood)

Niet-bierdrinkers welkom. Wijn, water of koffie is verkrijgbaar (€ 20,00).