Bruges and restaurants

Bruges has a lot of quality restaurants, but also cozy places for dinner or lunch. A selection of the latest announcements from our favourite spots on Facebook :

3 days ago

QUATRE MAINS

'Heel lekker gegeten. Bediening was top en vriendelijk'

Feedback gegeven door K. via Resengo
... See MoreSee Less

3 days ago

Het Visioen

Daan in action! ... See MoreSee Less

3 days ago

Het Visioen

Happy Valentine peeps! πŸ’‹ ... See MoreSee Less

Happy Valentine peeps! πŸ’‹

 

Comment on Facebook

Happy Valentines for you all too !

3 days ago

De Verloren Hoek

Lunch morgen vrijdag:
huisgemaakte visburger (lengfilet),remouladesaus,waterkers,licht gezuurde groenten.
... See MoreSee Less

Lunch morgen vrijdag:
huisgemaakte visburger (lengfilet),remouladesaus,waterkers,licht gezuurde groenten.Image attachment

4 days ago

Malesherbes

Suggesties:
* Terrine van duif met foie gras
* Scampi in currysaus
---
* Duo van lam met oreganosaus
* Zeebaarsfilet met grijze garnalen en tuinkruidensaus
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

ik weet al wat ik ga eten vanavond πŸ˜‰πŸ˜‹

Give me foie gras!! 😁😁🀘🏼

Als ik een date vind kom ik af πŸ˜‰

Happy valentine's day!
Bij ons aan de bar of hoge tafel is er nog plaats voor u en uw geliefden! Kom binnen en geniet! #natuurwijn Cuvee Winebar/Wineshop #Fredkookt
... See MoreSee Less

Happy valentines day!
Bij ons aan de bar of hoge tafel is er nog plaats voor u en uw geliefden! Kom binnen en geniet! #natuurwijn Cuvee Winebar/Wineshop #Fredkookt

5 days ago

Refter

Lunch week 12 februari tot en met 15 februari

€20 hoofdgerecht en koffie
€25 soep, hoofdgerecht en koffie

Seizoenssoep
&&&
Kalfsbroodje, met gebakken groene kool en spek, bruine saus en aardappelmousseline
Of
Vis volgens markt aanbod, paksoi en shii-takΓ©, oosterse mousseline
&&&
Koffie
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Trakteren hee grapje

5 days ago

De Verloren Hoek

Suggestie deze week:
Verse pijlinktvis met curry, linguine
... See MoreSee Less

Suggestie deze week:
Verse pijlinktvis met curry, linguine

7 days ago

Lieven

Onze lunch deze week ! ... See MoreSee Less

Onze lunch deze week !

1 week ago

QUATRE MAINS

'Zeer lekker. Een aanrader als je zeer goed wil eten op een andere manier.'

Feedback gegeven door M. via Resengo
... See MoreSee Less

1 week ago

QUATRE MAINS

'Als parking vinden de grootste uitdaging van de avond is, dan weet je het wel. Dikke pluim voor een fantastisch team!'

Feedback gegeven door Peter Lammertyn uit Brugge via Resengo
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Taxi bellen πŸš•πŸš•πŸš•πŸš•

1 week ago

Refter

'Bistrorefter is een top aanrader! '

Feedback gegeven door A. via Resengo
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Malesherbes

Suggesties deze week
* Salade met warm geitenkaas spekreepjes en appeltjes
* scampi in ricard sausje
----
* Filet van kabeljauw met jus van lagoustine
* Filet mignon met oesterzwammen
... See MoreSee Less

2 weeks ago

Rock-Fort

πŸ“£ Shout-out for kitchenstaff #solliciteren #toffejob #bijleren
πŸ“ž #belons 050334113
πŸ“‘ #mailons info@rock-fort.be
πŸ•― #pleasehelpusobione
... See MoreSee Less

πŸ“£ Shout-out for kitchenstaff #solliciteren #toffejob #bijleren
πŸ“ž #belons 050334113
πŸ“‘ #mailons info@rock-fort.be
πŸ•― #pleasehelpusobione

 

Comment on Facebook

Mega foto!!

Super picture πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜œπŸ‘¨πŸ»β€πŸ³

Doen !

2 weeks ago

Refter

Lunch week 5 februari tot en met 8 februari

€20 hoofdgerecht en koffie
€25 soep, hoofdgerecht en koffie

Seizoenssoep
&&&
Escalope milanaise
Of
Vis volgens markt aanbod, paksoi en shii-takΓ©, oosterse mousseline
&&&
Koffie
... See MoreSee Less

Lunch week 5 februari tot en met 8 februari

€20 hoofdgerecht en koffie
€25 soep, hoofdgerecht en koffie

Seizoenssoep
&&&
Escalope milanaise 
Of
Vis volgens markt aanbod, paksoi en shii-takΓ©, oosterse mousseline 
&&&
Koffie

 

Comment on Facebook

Cilou Annys wat denk je πŸ˜€

De refter waar is dat dorine

Wat leuk hee gr

Jonas Tratsaert

2 weeks ago

Lieven

Onze lunch deze week πŸ€— ... See MoreSee Less

Onze lunch deze week πŸ€—

 

Comment on Facebook

Bram De Bruyne 🀀

2 weeks ago

Het Visioen

Voila! Vloer en bar weer e liksje get...πŸ˜‰
Kan er weer tegen voor een paar jaar!
... See MoreSee Less

Voila! Vloer en bar weer e liksje get...πŸ˜‰ 
Kan er weer tegen voor een paar jaar!

 

Comment on Facebook

en nu met anti-slip schoentjes binnenkomen?

Je blinkt lik e spiegel!

2 weeks ago

Cuvee Brugge Import natuurlijke wijnen

Wat een 3 daagse! Goed gekeurd! ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Bistro Bruut

Vanavond zijn er nog plaatsen beschikbaar, dus wie ziet het zitten om deze ONgehutste pot te eten deze avond? ... See MoreSee Less

Vanavond zijn er nog plaatsen beschikbaar, dus wie ziet het zitten om deze ONgehutste pot te eten deze avond?

2 weeks ago

Cuvee Brugge Import natuurlijke wijnen

Best of the best !!! ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Foodbar Vino vino

... See MoreSee Less

3 weeks ago

Malesherbes

Suggesties:
*Scampi in ricard sausje
*Rundscarpaccio met foie gras en rucola
---'
* Filet van kabeljauw, witte wijnsaus en grijze garnalen
* Bavette met sjalotten saus
... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Waren we nu in Brugge... dan wisten we waar naartoe en wat gegeten... We zullen het moeten doen met een goeie pint en pubfood πŸ™‚

3 weeks ago

Foodbar Vino vino

Na een deugddoend mini- vakantie zijn wij morgen terug open vanaf 18h ... See MoreSee Less

Na een deugddoend mini- vakantie zijn wij morgen terug open vanaf 18h

4 weeks ago

Zetjoe

Een van de mooiste seizoenen van het jaar TRUFFEL seizoen. En voor de liefhebbers staat er ook terug Phitivier #truffel #michelinstar #winter #geertvanhecke #zetjoe ... See MoreSee Less

Een van de mooiste seizoenen van het jaar TRUFFEL seizoen. En voor de liefhebbers staat er ook terug Phitivier #truffel #michelinstar #winter #geertvanhecke #zetjoe

4 weeks ago

Zetjoe

Een van de mooiste seizoenen van het jaar TRUFFEL seizoen. Bekijk onze truffel menu op onze site www.zetjoe.be/nl/menu/. En voor de liefhebbers staat er ook terug Phitivier van gevogelte, ganzenlever, schorseneren en zwarte truffel uit Richerenches op de kaart
(Enkel op bestelling: 48u vooraf, min 4 cts)
... See MoreSee Less

Een van de mooiste seizoenen van het jaar TRUFFEL seizoen. Bekijk onze truffel menu op onze site http://www.zetjoe.be/nl/menu/. En voor de liefhebbers staat er ook terug Phitivier van gevogelte, ganzenlever, schorseneren en zwarte truffel uit Richerenches op de kaart
(Enkel op bestelling: 48u vooraf, min 4 cts)

 

Comment on Facebook

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Is toch een topper deze chef respect .

4 weeks ago

Rock-Fort

πŸ•ΊπŸΌ Breakfast is served.. #tasting #vegasicilia #unico #valbuena #oremus #pintia #alion πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘πŸΌ ... See MoreSee Less

πŸ•ΊπŸΌ Breakfast is served.. #tasting #vegasicilia #unico #valbuena #oremus #pintia #alion πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘πŸΌ

 

Comment on Facebook

Dhoore Lorenz 😍

Ben daar gezet πŸ˜‰πŸ΄πŸ·πŸ˜Š

πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Top!! πŸ‘Œ mmmm.....

Sante

Lekkerrrr!

+ View previous comments

4 weeks ago

Zetjoe

Na een deugddoend vakantie zijn wij allemaal terug uitgerust om er weer in te vliegen wij zijn terug open vanaf dinsdag 22 januari ... See MoreSee Less

Na een deugddoend vakantie zijn wij allemaal terug uitgerust om er weer in te vliegen wij zijn terug open vanaf dinsdag 22 januari

 

Comment on Facebook

Ons oudejaarsmenu was super lekker

1 month ago

Rock-Fort

πŸ•ΊπŸΌWie heeft er zin in πŸ”ͺ? #rockfort πŸ“ž 050334113 πŸ“‘ info@rock-fort.be ... See MoreSee Less

πŸ•ΊπŸΌWie heeft er zin in πŸ”ͺ? #rockfort πŸ“ž 050334113 πŸ“‘ info@rock-fort.be

 

Comment on Facebook

Robby Key? Geen weekendwerk.

Nigel Pardo

Load more