Twijnstraat 17, Brugge , België
+32 476 70 06 02
info@ddk.be

Blog

Vakantiewoningen - Holiday Rentals

Welkom in Hotel Corona

In het Nieuwsblad van donderdag 28 mei verscheen een artikel ‘Welkom in hotel Corona’ waarin bevestigd wordt dat de keuze voor een vakantiewoning een veilige keuze is.

Minstens houdbaar tot

Door de verplichte sluiting van ‘De Drie Koningen’ naar aanleiding van de Corona-uitbraak, hebben wij met veel pijn in het hart van enkele bieren uit de Honesty Bar afscheid moeten nemen omdat wij de kwaliteit niet meer konden garanderen: minstens houdbaar tot 26 mei 2020. Jammer, jammer. En niemand om mee te delen !!!

Toch even gaan voelen

Momenteel werken wij aan een aantal fietsroutes rond Brugge. Routes waarvan wij vinden dat ze zeker de moeite waard zijn en het beste van de Brugse regio laten beleven. Binnenkort zullen we ze ook op onze website en social media presenteren. hetVandaag kwamen wij langs in Varsenare bij Bistro Nieuwege. Ik weet het. Maar we…
Read more

Wij zorgen voor jouw veiligheid

We hopen dat ‘De Drie Koningen’ opnieuw van start zal kunnen gaan in de loop van juni.In ieder geval staat het nu al vast dat op vakantie gaan niet hetzelfde zal zijn als voorheen. Om het veilig te houden voor onze gasten en onze medewerkers heeft ‘ De Drie Koningen’ een Covid-19 procedure uitgestippeld. In…
Read more

Mogelijks open vanaf 8 juni

Meerdaagse reizen in België en van en naar het buitenland zal mogelijks toegelaten worden vanaf 8 juni. Onder welke voorwaarden vakantiewoningen (en andere accommodaties) dan kunnen openen wordt later nog bepaald door de Belgische regering. In ieder geval blijven de appartementen nu al op slot tot 29 mei.

Vakantiewoningen blijven gesloten tot 3 mei

Alle vakantiewoningen (maar ook hotels met ontbijtruimte, B&B’s en campings) blijven minstens gesloten tot 3 mei naar aanleiding van de maatregelen tegen Covid-19. Deze regeling wordt herzien of bijgestuurd op 24 april.